Τρόποι Αποστολής

Αποστολή στις περιοχές δωρεάν εξυπηρέτησης

Η αποστολή των προϊόντων  στην  Λάρισα ,καθώς και στον  Τύρναβο στην Φαλάνη στην Γιάννουλη & στον  Αμπελώνα γίνεται δωρεάν για αγορές άνω των 50 ευρώ. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στον χώρο σας με το ιδιόκτητο μεταφορικό  μέσο  της Master Clean μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες .

Για αγορές κάτω των 50 ευρώ η παράδοση των προϊόντων γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς   και το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη με το χρηματικό ποσό των 2 € μέχρι 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό ή χρέωση είναι  1 ευρώ . Σε αυτήν την περίπτωση η Master Clean θα επικοινωνήσει μαζί σας για το ακριβές βάρος της παραγγελίας σας .

 

Αποστολή προϊόντων στην υπόλοιπη Ελλάδα

Σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα η παράδοση των προϊόντων γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφοράς και το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη με 2.20€ μέχρι 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό ή χρέωση είναι  1 ευρώ . Σε αυτήν την περίπτωση η Master Clean θα επικοινωνήσει μαζί σας για το ακριβές βάρος της παραγγελίας σας .

Στις δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος αποστολής είναι 11.36€ και επιβαρύνει τον πελάτη, εκτός αν επιλέξει να το παραλάβει από το κοντινότερο κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφοράς.Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει επιβάρυνση. Δείτε εδώ ποιες είναι οι δυσπρόσιτες περιοχές.

Εκτέλεση παραγγελίας - Παράδοση

Η παράδοση της παραγγελίας σας θα γίνει στη διεύθυνση που εσείς ορίσατε.

Η Master Clean σας δίνει   την δυνατότητα  να ακυρώσετε την παραγγελία σας ή να προσθαφαιρέσετε προϊόντα καλώντας στο 2410 549 650, μέχρι τις 16:00 της προηγούμενης ημέρας από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας σας.

Το ωράριο επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο της Master Clean είναι από τις 09:00-16:00 από Δευτέρα έως και Παρασκευή .

Οι παραδόσεις των παραγγελιών σας, θα γίνονται μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 - 20:00.

Οι παραδόσεις μας γίνονται το νωρίτερο την επόμενη ημέρα εάν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μέχρι τις 16:00.

Όλα τα εμπορεύματα συνοδεύονται από το νόμιμο φορολογικό παραστατικό.